Sök böcker i

Följ oss

            

NG bibliotek


Vi har öppet
måndag - torsdag  8.30-16.00
fredag                       8.30-14.45

tel 08-718 8126 biblioteket.ng@nacka.se

Kategorier

Ny seriehylla och nytt på seriehyllan

Förra veckan fick vi en ny tjusig seriehylla och nu lite lagom till det har vi fått en hög nya serier.

fables
I Fables möter vi flera gamla bekanta sagofigurer som lever i ett visst kvarter i New York där vi får följa en mordgåta där Snövits mindre kända syster Rosenröd har bragts om livet och det står upp till den (före detta) stora stygga vargen att lösa mysteriet.

 

 

theos-ockulta-kuriositeter-mumiens-blodAtt mumier reser sig ur sina sarkofager för promenera omkring och gillar att förbanna folk är i själva verket helt och hållet sant.
I Mumiens blod får vi följa Theo Sveriges bästa paranormala utredare  som också råkar vara en brunbjörn i mysterier som involverar vampyrer, mumier och atlantiska pyramider i Stockholmsmiljöer som Gamla stan, Gröna lund och Medelhavsmuseet .

 

attack-on-titan-1Vad är värre än zombies? Jättezombies!

I Attack on titan har återstoderna av mänskligheten i över hundra år gömt sig bakom en rad gigantiska murar från titanerna. Jättar som visar en helt klart zombieliknande förkärlek för att äta människor samt en brist på normala kroppsfunktioner som att dö.

Innanför murarna gör människorna sitt bästa för att glömma titanerna och låtsas som att de inte lever i ständig fasa tills en dag en ännu större titan dyker upp och sparkar ett hål i den yttersta muren och kampen för mänsklighetens överlevnad tas återigen vid.

Lämna en kommentar